top of page

TJENESTER

62914B3A-80DA-4EBC-B0A8-EB7938E04A71.JPG

PLANLEGGING AV HAGEANLEGG

Trenger du hjelp til å planlegge ditt neste hageprosjekt? Vi kan hjelpe deg med ideer, profesjonelle løsninger og et helhetlig uterom. Planlegging av hageanlegg passer for deg som ikke vet hundre prosent hva du ønsker å gjøre med uteområdet ditt, men ønsker inspirasjon og hjelp til å komme i gang med større prosjekter.

Bruddskifer.jpg

SKIFER 

Skifer er en slitesterk naturstein som gir et langvarig resultat og egner seg like godt innendørs som utendørs. Gi terrassen, gulvet eller veggen din ett elegant preg ved bruk av denne natursteinen. Vi kan også anbefale bruk av skifer når det kommer til å lage unike trapper, murer eller peiser. Skifer kommer i mange ulike varianter og vi kan hjelpe deg med å finne typen som passer for ditt bruk.

Les mer om skifer og produktene vi bruker fra Sigvartsen Steinindustri. 

Bruddskifer.jpg
bellegningsstein.skifertrapp.JPG

BELEGNINGSSTEIN

Belegningsstein er perfekt for deg som ønsker en slitesterk gårdsplass eller innkjørsel. Det gir et profesjonelt resultat og lite vedlikehold. Ønsker du å gi uterommet ditt mer form har vi mange gode ideer ved bruk av denne natursteinen. For deg med robotgressklipper vil belegningsstein rundt hagen din spare deg for kantklipping.

brosteinkant.JPG

BROSTEIN

Brostein er en stein som tåler mye og egner seg derfor til gårdsplasser og innkjørsler. Produktet passer ypperlig som avsluttning mot annet steindekke og gir et mer helhetlig resultat. Brostein er en fin og naturlig stein som man kan være kreativ med, her kan man blant annet lage trapper, gangstier og kanter mot bed. Vi kan hjelpe deg med valg av stein og ideer til ditt uteområdet. 

brosteinkant_edited.jpg
granittmur .jpg
granittmur .jpg

GRANITT

Ønsker du en variasjon i terrenget, støttemur eller en solid trapp - da er granitt produktet å gå for. Dette er det mest slitesterke produktet på markedet og ønsker du et langvarig resultat er dette både elegant og rimelig i pris. Vi ordner grunnarbeid og har maskiner til å stable granittblokkene der du ønsker dem. 

ferdigplen.jpg

FERDIGPLEN 

Gjør hagen din grønn på 1-2-3! Ved bruk av ferdigplen slipper du å vente opptil 2 år før du har en frodig bruksplen. Vi tar oss av alt forarbeid og kan hjelpe deg med både ny hage og fiksing av eksisterende plen. Vi velger alltid produkter av kvalitet og bruker ferdigplen fra Moen Gress. 

ferdigplen.jpg
hage.beplantning.jpg
IMG_0167.HEIC

BEPLANTNING 

Vi kan hjelpe deg med alt fra mindre til større beplantningsprosjekter, gode tips og ideer til hva som passer din hage og behov. Om du ønsker å flytte større busker/trær har vi maskiner og erfaring til å hjelpe deg. 

INNENDØRS ARBEIDER

Fra sen høst til tidlig vår kan vi hjelpe deg med diverse innendørs arbeider. Vi driver blant annet med skifergulv og vegger, peis, utestuer og andre oppdrag etter forespørsel. Om du ønsker en bruddskiferplass utendørs kan vi hogge til denne på vinteren - slik at den er klar til å legges når uteseongen er tilbake. 

01538E42-308C-4AD7-8D24-88AC0C6A7929.JPG

HAR DU NOEN SPØRSMÅL? 
 

bottom of page